Sök
Stäng denna sökruta.

Personuppgiftspolicy/ GDPR

Skövde vandrarhem (556685-9046) är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter du registrerar. När ni gör en bokning, skickar ett mail eller fyller i bokningsformulär via vår hemsida sparar vi de uppgifterna för att kunna vara behjälplig med er bokning. Personuppgifterna sparas för att kunna följas upp, samt fullgöra lagliga förpliktelser som ställs på bolaget. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Därutöver lämnas de aldrig vidare till någon annan och uppgifterna är skyddade med lösenord som endast behörig personal på Skövde vandrarhem har tillgång till.

Vi använder oss av olika molnbaserade system i vårt arbete såsom bokningssystem, mailutskickssystem osv där vi registrerar era uppgifter. Samtliga system vi använder oss av följer GDPR och har en god policy när det gäller att hantera personuppgifter.

Du kan när som helst begära rättelse av eventuellt ändrade eller felaktiga uppgifter. Du kan också meddela skriftligen att du motsätter dig att personuppgifterna används för marknadsföring. 

Kontakta oss gärna om ni har frågor angående vår användning av personuppgifter. Vi finns på telefon 0500-481718 eller info@skovdevandrarhem.se