Search
Close this search box.

Corona

Vi på Billingens stugby & camping vill minimera risken för eventuell spridning av Covid-19. Har du symtom, även milda, ska du stanna hemma tills du är helt frisk plus två dagar. Läs mer här

Covid-19 påverkar oss alla. Våra gästers och medarbetares hälsa är av största vikt. Vi följer händelseutvecklingen och anpassar vår verksamhet efter gällande rekommendationer. Detta gör att vi har begränsade öppettider i den fysiska receptionen både för er skull och för vår egen, men vi finns anträffbara via telefon och mail för att svara på frågor och ta emot bokningar.
Ni som bor hos oss bor i ”egna hem” antingen i er husvagn/husbil eller i någon av våra stugor. I servicehuset har vi beröringsfria tvål och pappersautomater och vi använder oss av desinficerad tvål. Var noggrann med att tvätta händer både före och efter ert besök i servicehuset. Tänk på att hålla armlängds avstånd till andra gäster och vår personal.

Stugbyn ligger precis intill Billingens fritidsområde med härligt frisk luft och gott om utrymme för skidåkning både utför och på längden, fiske, lek och vandring. Här finns gott om eldstäder för att kunna umgås på ett lättsamt sätt med sina vänner utomhus.

Vi räknar med att ha öppet hela året och tillämpar ordinarie regler för bokning och avbokning. Om vi tvingas att stänga kommer vi att tillämpa de regler för ombokning och återbetalning som då rekommenderas för vår bransch av konsumentverket och allmänna reklamationsnämnden.

Varmt välkomna till Billingen!